Tietoa minusta


Pyrykääkkä Designin takana häärii kuvataiteilija, taidemaalari ja vaatetusalan artesaani Mari Isotalo. Pyrykääkkä Design toimii Hämeenlinnassa, mutta varsinaista liiketilaa ei ainakaan toistaiseksi ole. Taiteilijan ateljeeni sijaitsee Hämeenlinnassa Poltinahon Taidekasarmilla, mihin voit sopimuksesta tulla tutustumaan minuun ja tuotteisiini. Yrittäjänä olen toiminut vuoden 2020 alusta. Olen myös Suomen Käsityöyrittäjät SKYT ry:n jäsen.

Pyrykääkkä Design suunnittelee kuoseja ja printtejä sekä ompelee laukkuja ja asusteita. Pyrykääkkä Designin toiminnan kulmakiviä ovat värikkyys, persoonallisuus, uniikkius ja ekologisuus.

Suunnittelemani kuosit ja printit ovat iloisen leikkisiä ja värikkäitä ja ne sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin. Rakastan värien yhdistelemistä ja uskon myös värien psykologiseen voimaan. Vaikutteeni suunnittelijana tulevat pitkälti 1950-60-70-lukujen selkeästä muotokielestä sekä pop-taiteesta. Pelkistetyt kukka- ja muut luontoaiheet ovat erityisesti lähellä sydäntäni.

Valmistamani ja myymäni tuotteet ovat joko uniikkikappaleita tai piensarjoja. En koskaan tee täsmälleen samanlaista tuotetta kuin maksimissaan 10-20 kappaletta, joten sen ostaja voi olla melko varma, ettei toista samanlaista tule heti vastaan!

Käytän tuotteissani mahdollisuuksien mukaan luomu- ja kierrätyskankaita sekä mahdollisimman ympäristöystävällisiä tuotantotapoja.


Katso myös: www.mariisotalo.com