Tietoa minusta


Pyrykääkkä Designin takana häärii kuvataiteilija, taidemaalari ja vaatetusalan artesaani Mari Isotalo. Pyrykääkkä Design toimii Hämeenlinnassa, mutta varsinaista liiketilaa ei ainakaan toistaiseksi ole. Elokuusta 2020 alkaen Pyrykääkkä-studioni sijaitsee taiteilijan ateljeeni yhteydessä Hämeenlinnan Taidekasarmilla, mihin voit sopimuksesta tulla tutustumaan minuun ja tuotteisiini. Yrittäjänä olen toiminut vuoden 2020 alusta. Olen myös Suomen Käsityöyrittäjät SKYT ry:n jäsen.

Pyrykääkkä Design suunnittelee kuoseja ja printtejä sekä ompelee laukkuja ja asusteita. Pyrykääkkä Designin toiminnan kulmakiviä ovat värikkyys, persoonallisuus, uniikkius ja ekologisuus.

Suunnittelemani kuosit ja printit ovat iloisen leikkisiä ja värikkäitä ja ne sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin. Rakastan värien yhdistelemistä ja uskon myös värien psykologiseen voimaan. Vaikutteeni suunnittelijana tulevat pitkälti 1950-60-70-lukujen selkeästä muotokielestä sekä pop-taiteesta. Pelkistetyt kukka- ja muut luontoaiheet ovat erityisesti lähellä sydäntäni.

Valmistamani ja myymäni tuotteet ovat joko uniikkikappaleita tai piensarjoja. En koskaan tee täsmälleen samanlaista tuotetta kuin maksimissaan 10-20 kappaletta, joten sen ostaja voi olla melko varma, ettei toista samanlaista tule heti vastaan!

Käytän tuotteissani mahdollisuuksien mukaan luomu- ja kierrätyskankaita sekä mahdollisimman ympäristöystävällisiä tuotantotapoja.

Pyrykääkän tuotteita voit ostaa oman verkkokaupan lisäksi muutamilta jälleenmyyjiltä, jotka löytyvät tästä linkistä. Myyn tuotteita myös satunnaisesti messuilla ja muissa myyntitapahtumissa, joista ilmoittelen Pyrykääkän sosiaalisessa mediassa sekä täällä.

Katso myös: www.mariisotalo.com