Kuosisuunnittelu

Kaikki alkoi, kun hoksasin, että maailmassa on kuosivaje!

Kuulostaa oudolta, sillä maailmahan on kuoseja tulvillaan, mutta...


Halusin ommella itselleni värikkäitä ja persoonallisia vaatteita, mutta en oikein löytänyt kaupoista kankaita, joista olisin pitänyt. Kaikki värikäät kuosikankaat oli lapsille suunnattuja tai niiden tyyli ei muuten miellyttänyt. Tätä vajetta halusin paikata ja menin kuosisuunnittelukurssille. Pohjakoulutuksena minulla oli vaatetusalan artesaanin ja kuvataiteilijan AMK -opinnot, ja kuosien suunnittelu muodosti kivan "linkin" näiden kahden ammattini välille.

Kuosejani leimaa värikkyys ja iloinen leikkisyys. Vaikutteeni suunnittelijana tulevat pitkälti 1950-70 -lukujen selkeästä muotokielestä sekä pop-taiteesta. Kukka- ja eläinaiheet ovat erityisesti lähellä sydäntäni.


  • Verkkokaupastani löytyy pieni, vaihtuva valikoima omilla kuoseillani varustettuja kankaita.

  • Alla muutama esimerkki suunnittelemistani kuoseista. Lähes kaikkiin löytyy myös muita värivaihtoehtoja. Lisää kuosikuvia löydät Instagramista tägillä #pyrykääkänkuosit sekä Pyrykääkän Facebook-sivulta.

  • Yrittäjät: määräaikaisia lisenssejä kuosien käyttöön saatavilla. Sovitaan käytöstä ja korvauksesta tilanteen mukaan. Kaikki kuosini ovat vapaana ja omassa hallussani, ellei toisin ole mainittu. Myös räätälöityjä värityksiä saatavilla.

  • Teen kuoseja myös tilauksesta, esimerkiksi asiakkaan omista piirroksista.Voit lähettää aineiston sähköpostilla tai vaikka ihan perinteisessä kirjeessä. Kysy lisää!

  • Tarjoan ompelu- ja tekstiilialan yrittäjille mahdollisuuden tilata kuoseillani varustettuja kankaita edulliseen hintaan (sitova ennakkotilaus).

  • Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää! -> Yhteystietolomakkeeseen ->