Käyttöehdot

"Pyrykääkkä Design" toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta: Verkkokaupan tuotteita myy Pyrykääkkä Design / Mari Isotalo (Kaupparekisterinimi Mari Isotalo 3108542-2). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. If you want to order items outside Finland, please send me an e-mail.

Tilaaminen: Tuotteet tilataan verkkokaupasta siirtämällä tuote ostoskoriin ja maksamalla se kassapalvelun kautta. Jos tilaamisen yhteydessä herää kysymyksiä tuotteisiin tai tilaamiseen liittyen, ota yhteyttä sähköpostitse, niin autamme sinua mielellämme. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen kokonaissumma sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan toistaiseksi maksaa vain tilisiirrolla.

Toimitusaika: Pyrimme viemään tilaukset postiin mahdollisimman pian maksusuorituksen saavuttua tilillemme. Postin nopeudesta riippuen toimitusaika tuotteille on 2-14 vrk. Tilaustuotteiden toimitusaika on mainittu erikseen tuotekuvauksen yhteydessä.

Vaihto- ja palautusehdot: Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia varastotuotteita. Asiakkaan tilauksesta valmistettuja tuotteita ei voi palauttaa, ellei niissä ole jokin selkeä valmistusvirhe tai muuta asiakkaasta riippumatonta vikaa. Tekstiilituotteiden tulee olla pesemättömiä. Emme korvaa tuotteita, jotka ovat rikkoutuneet tuotteen huolimattomasta käsittelystä johtuen. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä: pyrykaakkadesign@gmail.com niin saat tarkemmat palautusohjeet. Liitä viestiin kopio tilausvahvistuksesta. Huom. Asiakas vastaa pääsääntöisesti itse palautuslähetyksen postimaksuista. Postikulut palautetaan vain siinä tapauksessa, että palautuksen syynä on selkeä tuotevika.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta: Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen pyrykaakkadesign@gmail.com. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta: Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme, kuten myös tuotteiden hintoja (mm. nousseiden postikulujen tai tuotantokustannusten vuoksi). Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Sitoudumme olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Erimielisyydet Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).